07 de novembre 2008

Benvinguts al nou blog de les JSC de Gavà

@
Avui encetem una nova etapa per als joves i les joves socialistes de Gavà, però també en general per a tots aquells joves que vulguin compartir dubtes, raonaments, critiques i preocupacions per tot allò que ens envolta i sobretot que te a veure amb la nostra ciutat.

Ara que estem en una era de noves tecnologies, aquesta serà una eina de comunicació i debat permanent per a tots i totes els que som joves i sobre tot ens estimem Gavà.



Raul Lopez
Secretari de comunicació
JSC
Gavà

7 comentaris:

Neus ha dit...

Bon dia a als i les joves de Gavà! avui és un gran dia perquè el Blog ja és una realitat i ens ha de servir d'eina de comunicació i d'espai de relació i opinió de tots/es, en primer lloc voldria felicitar al company Raul (Secretari de Comunicació de la JSC Gavà) per la feina feta.Bé, donar-vos la benvinguda i animar-vos a participar en aquest espai de lliure expressió del qual ja disposem, sempre respectant-nos els uns amb els altres, Salut,Socialisme i República!
Neus Vendrell
Primera Secretària de la JSC Gavà

Eric Plaza ha dit...

como diría el Rey al que no queremos....me llena de orgullo y satisfacción este grannnnn blog!!! ueeee graciass raull!!! per fi estem inmers en la era de la tecnologgia!!! ueee

gema ha dit...

Hola!!!
Felicidades Rául!!!
Una propuesta: se puede colocar un calendario para incluir los actos de interés, p.e dia contra la violencia domestica, 29 nv. concentración en BCN por la supresión de barreras para personas con discapacidad??
Un beso a todos!!!

Marina M. ha dit...

Si es que tot era començar.. moltes gracies Raul! i la resta.. també haurem de posar de la nostra part no? jeje ens veiem dissabte!

merx ha dit...

bones!!!!

JA ERA HORA DE PODER CONTAR AMB UN BLOG!

FELICITATS, ESPERO QUE L'APROFITEM!

SALUT!

MERCÈ

merx ha dit...

ahh! i perdoneu que el disabte no vaig poder avisar amb temps, però tenia un compromis...ja he vist els emails!

parlem...

Joaquim Balsera ha dit...

Moltes felicitats per aquesta iniciativa. Desitjo que aquesta sigui una eina útil per aportar, discutir, reflexionar, idees, valors, inquietuds. Estaré molt atent a les vostres conclusions.
Endavant.

Joaquim Balsera